Supermallin hotellisängyllä odotti sukuelin? Kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Catwalkeilla menestystä luonut Cara Delevingne on pitänyt taukoa mallintöistä ja keskittynyt uuteen näyttelijänuraansa. Naisella on edelleen innokas fanikunta, jolle hän jakaa kuulumisiaan muun muassa sosiaalisen median välityksellä.

Cara Delevingne on julkaissut Facebookissa hauskan kuvan, jossa pitäisi mitä ilmeisimmin olla pyyhkeestä taiteltu joutsen. Sitä se ehkä edestä katsottuna olikin, mutta takaa katsottuna pyyherypäs muistutti enemmän miehen terhakkaa sukupuolielintä kuin vesilintua. Eräs kuvan kommentoijista irvailee, että malli ei ole nähnytkään samanlaista näkyä hetkeen.

24-vuotias brittitähti on kertonut olevansa biseksuaali. Hän on seurustellut muun muassa amerikkalaisen muusikko Annie Clarkin kanssa. Nainen on viime vuosina laajentanut uraansa mallimaailmasta myös valkokankaalle. Hänet tullaan näkemään lähivuosina elokuvissa kuten Tulip Fever ja Valerian and the City of Thousand Planets.

It's a swan….right?

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Goodbye Paradise ❤

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on