DMX hakee konkurssiin jo kolmatta kertaa – räppärillä jättivelat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri DMX nautti aikoinaan suuresta suosiosta, mutta nykyään miehellä ei mene järin hyvin. Tähden uutisoitiin käyneen viime vuonna lähellä kuolemaa, mutta hän pelastui viime tipassa poliisin elvytyksen ansiosta.

Nyt DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, on hakenut konkurssiin jo kolmatta kertaa. Daily Mail -lehden mukaan tähti on veloissa kahden miljoonan dollarin edestä. Osa veloista johtuu maksamattomista elatusmaksuista.

DMX on hakenut konkurssiin aikaisemmin vuonna 2009 ja 2013, mutta kumpikin aikaisemmista hakemuksista hylättiin. Räppäri ja viidentoista lapsen isä nousi suuren yleisön tietoisuuteen 1990-luvun lopussa. Viime vuosina mies on kuitenkin ollut musiikillisten ansioiden sijaan otsikoissa lähinnä velkojen ja rikosten vuoksi.