Eläinsuojan kissamainoksesta nettihitti: ”Pörröisimmät ja nälkäisimmät kissat”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläinsuojat ovat alkaneet käyttämään kekseliäillä tavoilla sosiaalista mediaa hyödykseen saadakseen pelastamiaan eläimiä nopeammin uusiin perheisiin. Adoptointiprosessia vauhdittaa yleensä mukavasti pieni esittelyvideo pörröisestä asukista, joka kaipaa uutta kotia.

Nyt verkossa on alkanut leviämään huvittava video, jossa mainostetaan adoptoitavia kissoja. Mainos on tehty samanlaiseen tapaan kuin stereotypiset automainokset, joissa liikemies yrittää saada katsojaa vakuuttumaan ja tekemään ostopäätöksen kaikilla mahdollisilla argumenteilla.

Furkids Animal Rescue and Shelters -eläinsuojan julkaisemalla videolla mies esittelee todella innostuneesti talon kissa-asukkaita. Kissoja löytyy miehen mukaan jokaiseen makuun piti henkilö sitten pienistä, suurista, nälkäisistä, uneliaista, leikkisistä tai mustista kissoista.