Koira eli 9 kuukautta luoti päässä – elää nyt makoisaa elämää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Woodsie-niminen koira on iloinen tapaus, joka on selvinnyt muun muassa siitä, että sitä on ammuttu päähän. Koiraa oli ammuttu viikko ennen kuin se oli mennyt uudelle omistajalleen, joka vei koiran heti eläinlääkäriin. Koira joutui elämään luoti päässään yhdeksän kuukauden ajan ennen kuin se leikattiin Woodsien päästä pois lokakuussa 2015.

Woodsie on iloinen koira, joka rakastaa uuden oppimista ja pitää erilaisista tempuista. Koira pitää etenkin tempusta, jossa se saa pitää rauhallisesti herkullisia ruokia suussaan. Tämä temppu on koiralle erityisen mieleinen, koska sen päätteeksi koira saa aina syödä suuhun asetellun herkun.

Videolla nähdään ihana Woodsie suorittamassa lempitemppuaan juustohampurilaisen kanssa. Koira pitää hampurilaista rauhallisesti suussaan, mutta sen häntä kuitenkin heiluu jo innostuneesti. Woodsie odottaa kärsivällisesti emäntänsä antamaa merkkiä, jonka tullessa Woodsie saa lopulta syödä hampurilaisen.