Patrik Laineelle raju isku ottelussa – talutettiin sekavana pois jäältä

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekkoylpeys Patrik Laine on joutunut vakavaan tilanteeseen ottelussaan. Hetki sitten hänet taklattiin keskialueella pahannäköisesti, ja mies lensi selälleen jäähän. Buffalo Sabresin puolustaja Jake McCaben taklauksen jälkeen Laine talutettiin sekavan oloisena pois jäältä, mutta sitä ennen hän makasi jonkin aikaa jäässä.

Buffalo Sabresin ja Winnipeg Jetsin välisen ottelun kolmannessa erässä tapahtuneesta tilanteesta on heti tuoreeltaan julkaistu YouTubessa, mutta hyvälaatuinen video koko tilanteesta on nähtävissä Viasatin verkkosivuilla.

Videon perusteella on selvää, että tässä pelissä Laine ei enää palaa jäälle. Nyt toivotaan, että mies ei olisi loukkaantunut vakavasti. 18-vuotias Laine on pelannut NHL:ssä sensaatiomaisen alkukauden tehden 21 maalia ja syöttäen 15 yhteensä 41 pelissä.