Tämän alushousuvalinta kertoo miehestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alusvaatteet voivat kertoa melko paljon kantajastaan ja hänen persoonastaan. Hillityt, seksikkäät tai hauskat alusvaatteet antavat heti niiden näkijälle viitteitä siitä millainen henkilö on kyseessä. Nyt Elite Daily -sivusto on listannut mitä miehen alusvaatetyyli kertoo hänestä.

1. Löysät bokserishortsitTämä mies on joko hyvin nuorekas tai oikeasti vielä alaikäinen. Löysät bokserishortsit kertovat miehestä sen, että hänen elämänsä ei ole vielä kovinkaan vakaa tai tasapainoinen.

2. BokseritKlassiset ja mukavat bokserit kertovat kantajastaan sen, että mies on mukava, kohtelias ja reilu. Boksereita käyttävän miehen miehekkyys ei kärsi satunnaisista halailusessioista.

3. AlushousutAlushousut nostavat koko etumuksen näytille, korostavat reisiä ja takapuolta. Näiden käyttäjä on pukenut alushousut ylle syystä ja saattaa olla hieman täynnä itseään. Tämän miehen kanssa voi olla välillä hauskaa, mutta häntä ei ole helppoa saada kotiin vanhempien tavattavaksi.

4. Valkoiset löysähköt pappakalsaritNäitä käyttävä mies ei voi kuvitellakaan itseään petipuuhissa, koska muuten hän olisi valinnut alusvaatteensa toisin. Jos satut näkemään miehellä valkoiset löysät alushousut, juokse.