Jalkapalloilijan nimi kuin kirosana – fanin hulvaton reaktio videolle

Urheilu · Tim Isokivi

Itävaltalainen jalkapalloilija Christian Fuchs saa epäilemättä kuulla usein vitsailua nimestään. Nykyään Englannin valioliigassa pelaavan Leicester Cityn riveihin kuuluvan urheilijan sukunimi muistuttaa nimittäin huomattavasti fuck-kirosanaa.

Eräs jalkapallo fani huomasi ilmeisesti vasta taannoin huomasi Fuchsin nimen muistuttavan suosittua seksin harrastamiseen viittaavaa termiä. Tämä tapahtui kameran edessä kesken Leicester Cityn ja Middlesbroughin välisen ottelun.

Kun mies huomauttaa tekstin Fuchsin paidan taosassa, ilmoittaa hän asiasta vieressä istuvalle kaverilleen. Nimi huvitti häntä niin paljon, että hän huomautti siitä myös toiselle vierustoverille. Tilannetta kuvaava video lähti nopeasti leviämään Twitterin jalkapallofanien keskuudessa.