Leonardo DiCaprio ja Jack Nicholson ovat kuin kaksi marjaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leonardo DiCaprio oli monen teinitytön idoli 90-luvulla. Nyt aikuisten miesten ikään ehtinyt näyttelijä on kasvattanut parran ja vartalonsa massaa. 42-vuotias DiCaprio voitti ensimmäisen Oscarinsa viime vuonna parhaasta miepääosasta elokuvassa The Revenant.

Sarcasm Society -ryhmä on julkaissut hauskan meemin, jossa Leonardo DiCapriota verrataan näyttelijä Jack Nicholsoniin. Kuvassa lukee, että Leonardo DiCaprio on saavuttamassa viimeistä muotoaan – Jack Nicholsonia. Kuva on levinnyt nopeasti viraalina netin yhteisöpalveluissa.

Amerikkalaisnäyttelijän ikimuistoisimpia elokuvia ovat Titanicin ja Inceptionin lisäksi myös Django Unchained ja The Great Gatsby – Kultahattu. Leonardo DiCaprio on ansioitunut yksityiselämässään ympäristönsuojelun parissa. Miehen rinnalla ei ole vakituista rakasta, mutta hänen kainalossaan on nähty lukuisia malleja.

The transition is almost complete.

Publié par Sarcasm Society sur lundi 2 janvier 2017