Stara Leonardo DiCaprio

Viihdeuutiset

Tom Hardy hävisi vedon – joutuu ottamaan Leonardo DiCaprion suunnitteleman tatuoinnin

Leonardo DiCaprio ja Tom Hardy tähdittivät tammikuussa Suomen ensi-iltansa saanuttaa The Revenant -elokuvaa. Vaikka miehet näyttelivät elokuvassa toistensa vihollisia, ei heidän välillään ollut kuvauksissa pahaa verta.

Nyt Tom Hardy on paljastanut Esquire-lehdelle hävinneensä Leonardo DiCaprion kanssa tehdyn vedon. DiCaprio uskoi Hardyn saavan The Revenant -elokuvasta parhaan miessivuosan Oscar-ehdokkuuden. Mad Max: Fury Road -tähti ei itse uskonut asiaan, joten miehet päättivät lyödä ehdokkuudesta vetoa.

Kuten tämän vuoden Oscar-gaalaa seuranneet tietävät, Tom Hardy oli ehdolla parhaan miessivuosan Oscarista The Revenant -elokuvassa. Hän siis hävisi DiCaprion kanssa lyömänsä vedon. Sen seurauksena Hardy joutuu ottamaan DiCaprion suunnittelevan tatuoinnin.

– Hän kirjoitti hirveällä käsialalla: ”Leo tietää kaiken”. Sanoin hänelle: ”OK, tulen ottamaan sen, mutta sinun pitää kirjoittaa se ensin kunnolla”, Tom Hardy paljasti.

Viihdeuutiset

Leonardo DiCapriolla tarkka naismaku – mallirakkaat kuin samasta puusta

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprio on tunnettu vaaleasta naismaustaan. Miehen naismaku on jopa niin tarkka, että jokainen hänen tapailemansa nainen on lähes aina vaalea malli, minkä vuoksi he näyttävätkin vieretysten todella paljon toisiltaan.

41-vuotiaan näyttelijän naismaku on pysynyt samana siitä huolimatta, että mies on itse ikääntynyt. Mies on saattanut vuosien varrella heiman vanhentua, mutta hänen vierelleen on kuitenkin aina löytynyt vaalea hieman yli 20-vuotias mallikaunotar. Viimeisimpänä mies onkin nähty 23-vuotiaan Nina Agdalin kanssa.

Miehen tyttöystävistä tehtävä kuvallinen luettelo on melko hupaisaa katseltavaa. Vaaleat mallit tuntuvat kuin yhdeltä ja samalta naiselta, minkä vuoksi moni voisikin epäillä sitä, että näyttelijä on edes huomannut vaihtaneensa tyttöystävää välissä.

LBB 👙🐚🌴☀️

Kuva, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi

On the road againnnnn always traveling in sweats 😊 my favorite @balr

Kuva, jonka Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) julkaisi

Shipwrecked! Don't send help.

Kuva, jonka @kellyrohrbach julkaisi

#tb @si_swimsuit 👙

Kuva, jonka Bar Refaeli (@barrefaeli) julkaisi