Madonnan pojan synttärit: Lapset löivät mailoilla Trump-piñataa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltain presidentinvaalien aikaan monet julkkikset toivat sosiaalisessa mediassa näkyvästi ilmi kannattavatko seuraavaksi presidentiksi Donald Trumpia vai Hillary Clintonia. Muun muassa Madonna ilmaisi faneilleen halveksuvansa Trumpia.

Madonna järjesti pojalleen syntymäpäiväjuhlat, joissa lapset pääsivät lyömään ulkona Donald Trumpia esittävää piñataa. Nyt Trumpin virkaanastujaisten kynnyksellä videot ja kuvat ovat alkaneet uudelleen levitä verkossa.

Donald Trump piñatan lisäksi Madonna oli järjestänyt 11 vuotta täyttävän David-poikansa juhliin myös kakkua, jalkapallon pelaamista ja sumopainia, minkä jälkeen lapset kokoontuivat vielä olohuoneeseen tanssimaan. Juhlat näyttivät olevan melkoinen menestys ja lapset nauttivat joka hetkestä.

The Morning After!! ???????????????⚽️?????

A photo posted by Madonna (@madonna) on

Birthday Cake For Breakfast!! ????we Go Hard or We Go Home! ????

A video posted by Madonna (@madonna) on

The Night Before!! Soccer Win/ Birthday TURN UP!! ??????⚽️⚽️⚽️⚽️?????????????❤️

A video posted by Madonna (@madonna) on