Mies tekee musiikkia kanan kanssa – kana soittaa koskettimia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiala muuttuu jatkuvasti ja säveltäjät yrittävätkin etsiä taukoamatta uusia tapoja tehdä musiikkia ja luoda taidetta äänien avulla. Moni lemmikinomistaja on kokeillut musisoimista lemmikkiensä kanssa. Nyt myös Igorrr-nimellä toimiva säveltäjä on luonut kappaleen kanansa avulla.

GoPro on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa nähdään miten Igorrrin luoman sävellyksen sydän on syntynyt. Ulos nurmikolle on tuotu pikkuinen miniflyygeli, jota kana soittaa. Koskettimien päälle on siroteltu jyviä, joita nokkiessaan kana painelee koskettimia ja luo sävelmän.

Igorrr on tehnyt kanansa kanssa Chicken Sonata -nimisen kappaleen melko innovatiivisella tavalla. Mies on äänittänyt kanan soittamista, minkä jälkeen hän on luonut muun musiikin kanan soittaman teeman ympärille. Kanan soittamaa sävelmää ei ole muokattu kokonaisuutta varten vaan se on miehen mukaan käytetty sellaisenaan.