Pikkutyttö onnistui vesipullohaasteessa – näin sitä kuuluu tuulettaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa on jo jonkin aikaa kiertänyt vesipullohaaste, jossa vesipullo heitetään ilmaa niin, että se tulee juuri oikein päin pöydälle kierittyään ensin ilmassa. Onnistuneista vesipulloheitoista on jo paljon videoita verkossa.

Nyt YouTube-videolla nähdään hauska tilanne kun pikkutyttö onnistuu tempussa. Koko perhe kannustaa pientä tyttöä heittämään vesipullon ilmaan. Tyttö ei onnistu vielä ensimmäisellä heitolla, mutta toisella heitolla pullo jo jääkin oikein päin pöydälle pystyyn.

Tyttö alkaa huutamaan ja hurraamaan onnistumiselle koko perheensä kanssa. Videota kuvaava isä huutaa tytölle vielä onnistumisen jälkeen: ”Dab it!”, jolloin tyttö tietää heti tehdä dabbing-tanssiliikkeen kädellään ja heilauttaa toisen käden kasvojensa eteen.