Saara Aalto jättimenestys! Räjäytti potin Lontoon keikallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajasensaatio Saara Aalto nousi Suomessakin viimein suosikkitähdeksi, kun hän menestyi upeasti Britannian X Factorissa sijoittuen kilpailussa toiseksi. Miljoonat britit äänestivät suomalaislaulajaa, joten siellä on odotettu kuumeisesti Aallon näkemistä keikoilla.

Nyt Saara on noussut lavalle G-A-Y -klubilla järjestetyllä keikalla, joka oli todellinen menestys. Ensimmäisen oman brittikeikkansa aikana Saara nähtiin muun muassa toteuttamassa Miley Cyrusilta lainattua Wrecking Ball -ideaa, kun hän ratsasti esiintymislavalla suurikokoisella peilipallolla. Aallon nahkashortsit ja paljettitoppi kimaltelivat kilvan peilipallon kanssa.

– 29-vuotias suomalaislaulajatar näytti sensaatiomaiselta mitättömän kokoisessa asussaan, joka oli viimeistelty kimaltelevalla topilla, nettijätti Daily Mail hehkutti vuolaasti.

Saara Aallon esityksessä olivat mukana X Factorista tutut hitit, kuten Enough Is Enough, Bad Romance, Who You Are, No Fear ja Chandelier. Yleisömeren yllä liehui useita Suomen lippuja, joten klubilla näytti olevan jonkin verran myös suomalaista yleisöä.

Äskettäin Saara Aalto esiintyi Suomessa niin Oulun kansanjuhlassa kuin DTM-klubilla ja Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlassa uudenvuodenaattona Helsingin kansalaistorilla. Suomen keikoilla Saara kärsi vielä flunssasta, joka esti häntä muun muassa lentämästä Helsingistä Ouluun.

Tonight at G-A-Y in London ??? #gay#london#saaraaalto

A photo posted by Meri (@merisopanen) on