Vuokraisännät tempaus raivostuttaa – asensi asukkaalle kolikoilla toimivan WC-pöntön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen vuokraisäntä on herättänyt raivoa vuokraamaansa asunnon erikoisella kylpyhuoneratkaisulla. Asunnon WC toimii nimittäin kolikoilla.

Melbournessa asuva Reddit-käyttäjä jakoi sivustolla kuvan kolikoilla toimivasta vessanpöntöstä, jonka hänen vuokraisäntänsä asennutti. Mies kyseli sivuston muilta käyttäjiltä voiko järjestely olla edes laillinen. Vuokralaisen mukaan hänen naapurinsa on kannustanut häntä puhumaan asiasta julkisesti.

– Ymmärrän maksulliset yleiset pyykinpesukoneet. Maksan kuitenkin asuntoni vesimaksun itse. Vuokraisäntäni väittää kyseessä olevan hallituksen yllyke säästää vettä, mutta jos näin on, miksi hän saa kerätä rahat itse?, mies ihmettelee.

Kaikki eivät ole olleet vakuuttuneita Reddit-käyttäjän tarinan todenperäisyydestä. Useimmat kuitenkin totesivat wc-ratkaisun olevan laiton, mikäli kertomus on totta.

 

Pay for use of home toilet