David Blainen temppu oli johtaa kuolemaan – ampui itseään!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen illusionisti David Blaine tunnetaan kuolemaa uhmaavista hurjapäisistä tempuistaan. Miehen taannoinen tempaus oli kuitenkin vähällä päätyä erittäin huonosti.

David Blaine esitti Las Vegasin MGM Grand Gardenilla tempun, jossa hänen tarkoituksenaan oli napata lentävä luoti suussaan olevaan metalliseen kuppiin. Luoti onnistui kuitenkin rikkomaan hammassuojan, johon kuppi oli kiinnitetty.

– Aika tuntui hidastuvan silmissäni. Kun luoti osui kuppiin, korvissani alkoi soimaan. Tunsin jotain kurkussani, Blaine kuvaili.

– Olin varma että luoti lensi pääni läpi ja kuolisin pian. Yhtäkkiä aloin kuitenkin tuntemaan kipua ja havahduin tilanteeseen. Tajusin olevani elossa, ja hammassuojani oli vain pettänyt jälleen, mies jatkaa.

Paikalla ollut lääkäri totesi luodin rikkoman hammassuojan haavoittaneen Blainen kurkkua. Illusionisti kiitti yleisöään, minkä jälkeen hänet toimitettiin sairaalaan. Rajua tilannetta kuvaava video on sittemmin julkaistu Youtubessa.