Emma Stone tuli torjutuksi – gaalan noloin halaus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisioiduissa tapahtumissa sattuu aina monia kommelluksia ja noloja hetkiä, joita ei olisi voinut ennalta arvata. Yksi tällainen hetki sattui Emma Stonelle, kun hän voitti sosiaalisen median mukaan noloimman onnitteluhalauksen palkinnon.

Televisiokamerat olivat suunnattuna La La Land -elokuvan ohjaajan Damien Chazellen suuntaan kun hänet julistettiin Golden Globe Awards -pystin voittajaksi parhaasta käsikirjoituksesta. Ohjaajan vieressä istunut Ryan Gosling halasi ja onnitteli ohjaajaa, joka oli sen jälkeen kääntymässä rakkaansa puoleen.

Emma Stone ei osannut tulkita tilannetta oikein ja luuli, että ohjaaja kääntyy tyttöystävän sijaan halaamaan häntä. Tästä seurasi todella kiusallinen hetki, kun Stone oli pariskunnan välissä halaamassa miestä samalla kun mies suuteli tyttöystäväänsä Olivia Hamiltonia.