Nerokasta paperitaidetta Tanskasta – syystäkin nettihittejä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Taitavin piirtäjäkään ei ole paras, mikäli hänen teoksistaan puuttuu idea. Ihmiset voivat matkia tai kopioida näkemäänsä paperille ja luoda taiteen avulla hengästyttäviä kokonaisuuksia, mutta toisinaan nerokas idea tekee yksinkertaisesta taiteesta jopa monimutkaista parempaa.

Kööpenhaminalaisella piirtäjällä on käytössään kynä ja paperia. Yksinkertaisesta välineistöstä huolimatta hänellä on pelkästään Instagramissa yli 90.000 seuraajaa. HuskMitNavn-nimimerkillä taiteileva kuvittaja osaa nimittäin hyödyntää paperia muutenkin kuin tasaisena piirustusalustana.

Tanskalaistaiteilijan nerokkaat teokset naurattavat ja ihastuttavat. Hän repii, ryttää ja taittelee paperia tuomaan teoksiinsa kolmiulotteisuutta. Piirustusten lisäksi hän tekee muun muassa seinämaalauksia.

A fresh start

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

Ice fishing

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

Paper Basket

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

Worms for dinner.

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

"LAND AHOY !!"

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

#oneofthosedays

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

Another internet cat.

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on

#life

A photo posted by HuskMitNavn (@huskmitnavn1) on