Sampo Kaulasen Thaimaan loma alkoi kosteissa merkeissä – kuva kertoo kaiken!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomesta Thaimaahan matkaavien lomat alkavat ja päättyvät usein kosteissa merkeissä, mutta kosteuden tarkoittaessa lähinnä alkoholijuomia. Kyläkauppias Sampo Kaulanen suuntasi Minttu-vaimonsa kanssa pari päivää sitten Thaimaan Hua Hiniin, jossa loma on saanut kostean alun hieman toisin kuin odotettiin.

Stara uutisoi äskettäin miten joukko suomalaisia turisteja on ollut jo päiväkausien ajan jumissa Thaimaan Koh Samuilla, josta Bangkok Airways ei ole onnistunut lennättämään heitä myrskyn takia pois. Myrskyn aiheuttamissa tulvissa on tullut jo kuolonuhreja, joten kyseessä on historiallisen vakava tilanne.

Sama epävakaa myrskyrintama ulottuu nyt jo Keski-Thaimaahan ja yleensä aurinkoiseen Hua Hiniin saakka. Samalla myös Sampo ja Minttu ovat joutuneet tyytymään aurinkoloman sijaan vetiseen ajanviettoon. Kaulanen julkaisi hetki sitten Hua Hinin keskustasta paljonpuhuvan videon ja kuvia.

– Mitähän kaikkee kivaa tuolta viemäreistä nouseekaan ylös… Sanotaanko näin, että en ole ennen tämmöstä kokenu ja kokemuksena aivan kiva vaikka paljonhan tästä vahinkoa ja kärsimystä monelle syntyy, Sampo Kaulanen kommentoi.

Positiivinen kyläkauppias näkee synkällä myrskypilvellä myös hopeareunuksen.

– Mut tosiaan en ole ikinä ollu tämmösessä tilanteessa ollu ja ohan se eksoottista! Kuhan nyt ei koko helkatin aikaa satais! Aateltiin että Vietnami vois olla piipahtamisen arvonen paikka? Mahatauti ei kuitenkaan vielä ole iskenyt, mutta emmeköhän ehdi senkin vielä hankkimaan! Onhan tässä kolmeviikkoa aikaa.