Seinäjokisen polttariporukan musiikkivideo leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina häissä ja synttäreillä juhlakalu on yllätetty yhä useammin erilaisilla videoilla. Lauantaina seinäjokinen polttariryhmä yllätti morsiamen musiikkivideolla, johon on haettu tunnelmaa poikabändeistä, kuten esimerkiksi N’Syncistä.

Staran saamien tietojen mukaan koko video tehtiin kappaleineen kolmessa tunnissa. Se on katsottu parissa päivässä YouTubessa jo tuhansia kertoja. Kasimir Kantosen, eli Eightmirin, käsialaa ja videon on kuvannut Henri Saranpää.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat