Asiakkaalta K18-valitus reiättömästä donitsista – sai ansaitsemansa vastauksen

Ruoka · Annukka Heikkilä

Asiakaspalvelijoilta vaaditaan välillä vaativien asiakkaiden kanssa melko paljon malttia, kärsivällisyyttä ja luovuutta. Tällä kerralla leivoksia valmistava yritys sai erikoisen valituksen Twitterissä, jossa asiakas ilmoitti, että ei ollut tyytyväinen heidän donitseihinsa.

Mies valitti Twitter-kanavallaan Morrisons-donitseista. Donitsipaketissa lukee, että donitsit ovat reiällisiä. Näin ei kuitenkaan ollut. Mies ihmetteli pettyneissä twiiteissään, että miten hänen tyttöystävänsä voi nyt syödä donitsit hänen peniksensä ympäriltä, kun leivonnaisissa ei olekaan reikää.

Asiakaspalvelija ei jäänyt sanattomaksi seksiin liittyvän valituksen johdosta vaan kehotti miestä improvisoimaan. Seuraavaksi keskustelu menikin jo donitseista liian kuumiin sipulirenkaisiin, jotka aiheuttivat palovammoja penikseen. Asiakaspalvelija Cam kehotti miestä jatkossa antamaan renkaiden jäähtyä pari minuuttia.