Kissa luovutti – pingispallo aiheutti burnoutin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä kissat rakastavat erilaisten lelujen jahtaamista ja hyökkäämistä niitä kohti. Kun eräs kissanomistaja yritti kuitenkin viihdyttää omaa kissaansa pingispallolla, kissa lamaantui täysin.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa kissanomistaja yrittää leikkiä lattialla makoilevan lemmikkinsä kanssa. Nainen on kuvannut videolle miten kissa reagoi siihen kun hän heittää sille pingispallon, joka kissan tulisi napata tassuillaan kiinni.

Pingispallo on liukas ja niin kevyt, että sen pomppiminen hämmensi kissan heti. Kissa yritti aluksi ottaa palloa kiinni, mutta luovutti kuitenkin nopeasti. Kissa on huvittava näky maatessaan selällään lattialla näyttäessään siltä, että se luovutti myös samalla koko elämänsä suhteen kun ei saanut palloa heti kiinni.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat