Video järkyttää verkossa – lapsi ratsasti alligaattorilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Terve järki sanoisi monille, ettei lasten päästäminen potentiaalisesti arvaamattomien petoeläinten lähelle ole järkevää. Tästäkin huolimatta verkossa on levinnyt video, jossa lapsi ratsastaa alligaattorilla.

Youtubessa levinnyt video on arvatenkin herättänyt järkytystä ja someraivoa. Tilannetta on epäilty sekä vaaralliseksi lapselle että eläinrääkkäykseksi.

Video on Daily Mail -lehden mukaan kuvattu lastenjuhlia järjestävän chicagolaisen Cold Blooded Creatures -yrityksen tapahtumassa. Tapahtumissa lapset pääsevät tutustumaan eläväksi dinosaurukseksi kutsuttuun Bubba-alligaattoriin ja muihin eksoottisiin eläimiin.

Alligaattorin kouluttaja on videolla koko ajan lapsen ja eläimen ja lapsen läsnä. Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita tilanteen turvallisuudesta.