Huikea suoritus! Lumilautailijan takaperinvoltti liikkuvan auton päältä

Urheilu · Tim Isokivi

Lumilautatempun yrittäminen likkuvan ajoneuvon päältä päättyisi monien ihmisten tapauksessa murtuneisiin luihin. Ei kuitenkaan ruotsalaisen ammattilaislautailija Martin Agerstigin tapauksessa.

Agerstig on osa extreme-urheilulajeja harrastavaa Rackartygarna-ryhmää. Heidän tuoreella videollaan mies tekee lumilaudallaan takaperinvoiltin liikkuvan auton päältä.

Näyttävää temppua päästään ihailemanan Instagram-käyttäjä Jake Starnesin julkaisemalla lyhyellä videolla. Rackartygarna julkaisi myös Youtubessa pidemmän videon, jossa nähdään onnistuneen tempun lisäksi epäonnisempia yrityksiä.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat