Khloe Kardashian joutui syömään kalansilmän – ilme kertoi kaiken!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian oli vieraana The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa, jossa juontaja James Corden oli keksinyt mukavan leikin kaunottaren vierailua varten. Corden halusi pelata peliä, jossa joko kerrotaan totuus toisen kysymykseen tai joudutaan syömään tai juomaan jotain todella ällöttävää.

Tarjolla oli muun muassa sardiinipirtelöä, kupillinen linnun sylkeä, turskan spermaa, kalan silmiä ja vanhoja kananmunia. Osio sisälsi paljon kinkkisiä kysymyksiä, joihin Khloe ei mielellään olisi halunnut vastata. Khloe joutui syömään lopulta kalan silmän, koska hän ei suostunut vastaamaan Cordenin kysymyksiin.

Khloe vastasi rohkeasti osaan kysymyksistä, koska hän halusi väistää oksettavat tarjoilut. James Corden joutui tällä kerralla myös sellaiseen piinapenkkiin, josta hän ei selvinnyt ilman tarjoiluista nauttimista. Juontaja laitettiin järsimään kanan jalkaa, jossa oli vielä kynnetkin tallella, koska hän ei suostunut kertomaan kuka on ollut huonoin laulaja Carpool Karaokessa.