Maantie syntyy uskomattomalla vauhdilla – videolla jo 15 miljoonaa katsojaa

Autot Nettivideot · Tim Isokivi

Australialaisen paikallishallintoalueen videosta on tullut muutamassa päivässä vastoin ennakko-odotuksia viraalihitti. Videon sisältö on yksinkertainen: Siinä nähdään, kuinka tie päällystetään.

Pikkukaupungin tietöitä kuvattiin ilmassa leijuvan UAV-kopterin avulla. Lopputuloksena syntynyt video tarjoaa oudolla tavalla tyydyttävää katsottavaa. Harva osaisi ehkä silti kuvitella, että bitumointia kuvaava video keräisi Facebookissa yli 15 miljoonaa näyttökertaa.

Videon nopean suosion ansiosta sen jakaneen kaupunginvaltuuston jäsenet ehtivät jo säikähtää heidän Facebook-sivunsa joutuneen hakkerien uhriksi. Näin ei kuitenkaan ollut. Tapaus osoittaa ainakin sen, että lähes mikä tahansa voi nousta viraahitin asemaan vuonna 2017.

– Halusimme kuvata tietyön, sillä monilla ihmisillä ei ole hajuakaan siitä kuinka tiet bitumoidan… Ajattelimme tämän olevan hyvä tilaisuus näyttää mitä me teemme, kaupungivaltuuston johtaja Alan Leeson kertoo WA Today -uutissivustolle.

 

Have you ever seen how a road is bituminised? Finishing touches were recently accomplished on the $443,000 upgrade to Airstrip Road. Funded through Roads to Recovery Funding Program. A great job by our road works crew and Trevor Longman with the Shires drone for the footage.A total of 4.9kms were completed over a two day period.

Publié par Shire of Moora sur mardi 13 décembre 2016