Kendall Jenner avautui huulitäytekohusta – tämä satutti eniten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jennerin pikkusisko Kylie julkaisi aiemmin hänestä ja siskostaan napatun yhteiskuvan, jossa Kendall näytti monien mielestä hieman erilaiselta kuin ennen. Fanit alkoivat kuvan perusteella miettimään onko Kendall seurannut siskojensa jalanjälkiä ja ottanut huuliinsa täytteitä.

Malli Kendall Jenner yllätti faninsa aiemmin poistumalla sosiaalisesta mediasta kokonaan. 68,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa hämmentyi äkillisestä sometauosta, mutta päätteli myöhemmin naisen pitäneen tauon sen vuoksi, että hän otti huuliinsa täytteitä. Tämä ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa, minkä vuoksi Kendall onkin ollut hyvin loukkaantunut huhujen vuoksi.

Nyt Kendall Jenner on viimein omilla verkkosivuillaan kommentoinut huhua. Kendall kertoi olleensa hyvin loukkaantunut negatiivisen huomion keskipisteeksi joutumisesta vain siksi, että hän antoi kerrankin siskonsa meikata hänet. Kendall vielä kommentoi, että surullista mieltä pahensi entisestään se, että hän itse tunsi olonsa niin kauniiksi Kylien tekemän meikin jälkeen.

Kendall Jenner pahoitti mielensä myös sen vuoksi, että niin moni tuntuu haluavan ja toivovan sitä, että hän ja koko Kardashianin ja Jennerin perhe epäonnistuvat. Jenner oli löytänyt verkosta paljon sivustoja, jotka olivat kokonaisuudessaan omistettu heidän perheensä mollaamiselle. Kendallin mielestä ihmiset unohtavat liian helposti sen, että he puhuvat oikeista ihmisistä.

about to livestream on the Kylie Jenner Facebook!

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on