19-vuotias ihmishirviö kiinni – sitoi kissan ja sytytti bensalla palamaan

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa seurataan parhaillaan järkyttyneinä tapausta, jossa 19-vuotias ihmishirviö Noah Riley on jäänyt kiinni kammottavasta tempauksestaan Crawfordsvillessä. Hän nimittäin sitoi kissan jalat, valeli sen bensiinillä ja sytytti palamaan pellolla.

Sivullisen nopean toiminnan ansiosta kissa pelastui. Pellon vierellä asuva eläkkeellä oleva palomies Steve Wright oli kotonaan katsomassa televisiota, kun hän huomasi savun nousevan pellolta. Hän kiirehti katsomaan mistä oli kyse, ja löysi sieltä palavan kissan. Sen selkään oli sidottu ilotulite, joka ei kuitenkaan ehtinyt räjähtää.

Mies onnistui sammuttamaan liekit ja pelastamaan kissan hengen. Pahasti palanut eläin tarvitsee kuitenkin vielä pitkään sairaalahoitoa. Noah Riley jäi kiinni järjenvastaisesta tempauksestaan. Hän kertoi viranomaisille saaneensa idean temppuunsa internetin keskustelupalstoilta, Fox59 uutisoi.

Kissan henki pelastui, koska se makasi osittain pellolla olevassa mutalätäkössä, joka hillitsi liekkien leviämistä. Kissaa hoidetaan Purduen eläinsairaalassa. Paikallinen eläinsuojelujärjestö The Animal Welfare League of Montgomery County on luvannut maksaa eläimen hoidon.