Bulldoggi laulaa bluesia – melko omalaatuinen laulutyyli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoita, joilla koirat esittelevät omia musikaalisia taitojaan. Monet koirat osaavat laulaa ulvoen ja osan on nähty jopa soittavan joitakin instrumentteja. Tällä kerralla hurmaava bulldoggi esittää videolla blues-kappaleen.

Zane Davis on julkaissut hänen karismaattisesta Artimus-nimisestä bulldoggistaan videon, jossa koira laulaa bluesia. Mies kuvaa laulavaa koiraansa samalla kun hän itse säestää ja täydentää koiran sulosäveliä huuliharppunsa avulla.

Koiran laulamista ei välttämättä voi täysin luetella laulamiseksi. Useimmat koirat osallistuvat musiikkiin ulvomalla, mutta Artimus-koiralla on täysin omanlaisensa laulutyyli. Artimus röhisee ja vinkuu suu kiinni niin, että koirasta tuleva ääni kuulostaa välillä jopa vauvan tuhinalta enemmän kuin koiralta.