Jymy-yllätys! Jamiroquai tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen funk-muusikko Jay Kay muistetaan parhaiten Jamiroquai-yhtyeen keulahahmona, laulunkirjoittajana ja laulajana. Yhtyeen kappaleita pidetään ajattomina hitteinä, ja monet 90-luvulla julkaistuista singleistä soivat edelleen radiossa. Hetki sitten yhtye ilmoitti tekevänsä paluun.

– Coming to a planet near you… #AUTOMATON, yhtyeen Facebook-sivulle päivitetyssä viestissä todetaan.

Samassa yhteydessä yhtye julkaisi myös lyhyen videon, joka lienee maistiainen ensimmäiseltä paluusingleltä. Fanit ovat ottaneet tunti sitten julkaistun tiedon vastaan riemuiten, ja monet ovat todenneet sosiaalisen median kommenteissa vuosien toiveiden nyt täyttyvän. Vielä vahvistamattomien lehtitietojen mukaan yhtye olisi levyn lisäksi tekemässä vuoden 2017 loppupuolella myös kiertueen.

Tiedon Jamiroquain paluusta kertoi alunperin jo viime kesäkuussa yhtyeen basisti Paul Turner. Tuolloin tosin kukaan ei kiinnittänyt asiaan huomiota, ja paljastus hautautui nopeasti. Viestin huomanneet eivät ilmeisesti uskoneet, että yhtye olisi todella palaamassa. Tuolloin albumin vihjattiin tulevan 4. marraskuuta, mikä ei lopulta pitänytkään paikkaansa. Tämänpäiväisten päivitysten valossa Turnerin twiitti asettuu kuitenkin aivan uuteen valoon.