Koira on pojan paras ystävä – kaksikolla ihana aamurutiini

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikkulapset ja perheen lemmikit muodostavat yleensä nopeasti niin vahvan siteen, että kaveruksista kasvaa täysin erottamattomat. Nyt videolla nähdään Reagan-poika ja Buddy-koira, jotka tekevät kaiken aina yhdessä.

Videolla nähdään hellyttävä tilanne pojan ja koiran aamurutiinista. Koira ja poika ovat nukkuneet saman peiton alla. Kaksikko herää ja nousee yhtä aikaa sängystä, jolloin käy ilmi, että kummallakin on myös samantyyliset yöpaidat päällään.

Kaksikko aloittaa yhdessä innokkaasti uuden päivän ja rientää alakertaan keittiöön. Poika keittää itselleen ja koirakaverilleen aamukahvit, joista kaverukset nauttivat yhdessä keittiön pöydän ääressä. Kummastakin huomaa, että nämä kaksi tulevat olemaan erottamattomia ystäviä varmasti vielä pitkään.