Tennistähti Serena Williams urheiluliivimallina – vauhdikas tanssivideo julki

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tunnettu tennistähti Serena Williams toimii Berlei-urheiluvaatemerkin mallina. Berlei valmistaa erilaisia liikkumiseen ja treenaamiseen tarkoitettuja urheiluliivejä. Uusimmassa mainosvideossa Williams päästää sisäisen tanssijansa valloilleen.

Berlei Australia on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa 35-vuotias Serena Williams tanssii vauhdikkaasti tyhjässä tanssisalissa. Williamsilla on yllään Berlein urheiluliivit, mustat läpikuultavat sukkahousut ja säärystimet. Williamsia on aiemmin moitittu tanssitaidoistaan, mutta tällä kerralla hän saa varmasti kaikki katsojat puolelleen.

Serena Williams tanssii videolla vauhdikkaasti niin kuin kukaan ei olisi häntä näkemässä. Do it for yourself -nimisen kampanjan videolle on valittu kampanjan sanoman kanssa yhteensopiva versio Blly Idolin hittikappaleesta Dancing With Myself, jonka tahtiin tennistähti liikkuu vauhdikkaasti.

Splash
Splash
Splash