Nyt se on varmaa! Jamiroquai esiintyy Pori Jazzeilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen funk-muusikko Jay Kay muistetaan parhaiten Jamiroquai-yhtyeen keulahahmona, laulunkirjoittajana ja laulajana. Yhtye ilmoitti eilen tekevänsä tänä vuonna paluun sekä julkaisurintamalle että kiertueelle. Hetki sitten Pori Jazz ilmoitti yhtyeen esiintyvän ensi kesänä Porissa.

– Jamiroquai nähdään Pori Jazzissa perjantaina 14. heinäkuuta! Konsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa maanantaiaamuna 23. tammikuuta, Pori Jazz kertoi Facebookissa.

Jamiroquain lisäksi Porissa esiintyvät tulevan kesän jazzeilla muun muassa Herbie Hancock, Wilco, Michael Kiwanuka ja Jethro Tull.

Jamiroquai julkaisi eilen videon, joka lienee maistiainen ensimmäiseltä paluusingleltä. Fanit ovat ottaneet tunti sitten julkaistun tiedon vastaan riemuiten, ja monet ovat todenneet sosiaalisen median kommenteissa vuosien toiveiden nyt täyttyvän. Vielä vahvistamattomien lehtitietojen mukaan yhtye olisi levyn lisäksi tekemässä vuoden 2017 loppupuolella myös kiertueen.

Tiedon Jamiroquain paluusta kertoi alunperin jo viime kesäkuussa yhtyeen basisti Paul Turner. Tuolloin tosin kukaan ei kiinnittänyt asiaan huomiota, ja paljastus hautautui nopeasti. Viestin huomanneet eivät ilmeisesti uskoneet, että yhtye olisi todella palaamassa. Tuolloin albumin vihjattiin tulevan 4. marraskuuta, mikä ei lopulta pitänytkään paikkaansa. Tämänpäiväisten päivitysten valossa Turnerin twiitti asettuu kuitenkin aivan uuteen valoon.