Lapsi löysi kuralammikon – riemulla ei rajaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten tulisi antaa sotkea, kokeilla ja leikkiä leikkejä, jotka eivät aina ole kovin siistejä. Nykyään moni lapsi kuitenkin viihtyy enemmän sisällä konsolipelien ja tablettien parissa, koska lapset eivät ole tottuneet keksimään omia leikkejä ulkona ja pelaaminen on vienyt heidät mennessään.

Videolla nähdään riemukas näky kun pikkupoika leikkii ulkona suuressa tielle syntyneessä kuralammikossa. Poika nauttii täysin siemauksin itsensä likaamisesta ja näyttäisi olevan videota tallennettaessa maailman onnellisin ja hyväntuulisin lapsi.

Videon kuvannut isä oli onnellinen siitä, että kuralammikko toi pojalle niin paljon iloa. Isä muisteli videon kuvauksessa aikaa, jolloin hän oli itse lapsi. Isän lapsuudessa sotkuiset ulkoleikit olivat arkea eikä likaisia vaatteita pelätty aivan niin paljon kuin nyt.