Myleene Klass on fitness-bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun. Parhaillaan hän on ehtinyt kiireiltään lomailemaan.

Perheenäiti Myleene Klass kuvattiin eilen nauttimassa rantalomasta yhdessä tyttäriensä Heron ja Avan kanssa. Kirkkaanpunaisissa bikineissä lekotellut Myleene käväisi kokeilemassa myös lautailua vedessä.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.

Splash
Splash
Splash
Splash