Justin Bieber kommentoi Selena Gomezin ja The Weekndin suhdetta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muutama kuukausi sitten malli Bella Hadid ja muusikko The Weeknd erosivat. Pian tämän jälkeen julkisuuteen tuli tieto, että laulajatar Selena Gomez on napannut lahjakkaan The Weekndin itselleen. Miehen tosin on uskottu olleen kiinnostunut Gomezista jo kauan ennen heidän suhteensa alkua.

Selena Gomezin entisellä poikaystävällä Justin Bieberillä on myös sanansa sanottavana uuden suhteen tultua julki. Mies ei usko, että suhde on aito ainakaan Selenan puolelta. Justin Bieber on myös täysin sitä mieltä, että Selena Gomez käyttää The Weekndiä julkisuuden tavoittelemiseen.

Justin Bieber oli aiemmin sitä mieltä, että Gomez käytti häntä julkisuustemppuna. Nyt miehen mielestä myös The Weekndin kanssa aloitettu suhde on samalla tavalla vain huomion hakemista. Daily Mail -lehden mukaan Bieber on kommentoinut, että Selena Gomez yrittää nyt vain hyötyä huippusuosion saavuttaneen muusikkomiehen julkisuudesta ja faneista.