Nainen kosti exälleen – laihdutti 65 kiloa ja on nyt fitness-malli!

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Halyley Westoby vietti epäsäännöllistä opiskelijaelämää. Hän kumosi alkoholia kurkusta alas ja söi epäterveellisesti. Naisen olo muuttui tukalaksi ja pahoinvoivaksi. Hän ei ollut tyytyväinen peilikuvaansa ja lopulta poikaystävän laihdutuskehoitukset katkaisivat kamelin selän. Hän halusi näyttää terveemmältä.

Ei ole olemassa tiettyä kilomäärää, jonka saavuttamisella ihminen olisi terveempi tai parempikuntoinen. Ihmisten ei tulisi verrata itseään muihin, pääasiana on viihtyä omassa kehossaan. Westoby ei tuntenut oloaan hyväksi 119-kiloisena. Hän päätti aluksi laihduttaa viisi kiloa, ja poikaystävän sanat kaikuivat mielessä. Laihdutuskehoitukset muuttuivat tavoitteiksi – Westoby halusi näyttää mihin pystyy.

Australialainen 25-vuotias neitokainen on laihduttanut nyt yhteensä 65 kiloa. Poikaystävä on vaihtunut mieheen, joka kannustaa häntä kuntoilemisessa. Nainen on rakastunut salilla käymiseen ja terveellisiin elämäntapoihin.

Hän ei ole periaatteessa laihduttanut, vaan muuttanut koko elämäntyylinsä ja saavuttanut samalla pienemmän figuurin. Hän on ylpeä saavutuksestaan, eikä aio enää koskaan hävetä ulkonäköään, Daily Mail uutisoi.

I was hesitant to put this photo up, because I'm embarrassed about the person I was! These photos are 5 years apart. I am constantly setting goals for myself, so I'm constantly improving. At first it was to lose 15kgs, then it was to be able to do a chin up and so on! 5 years on and I'm 56kgs down and couldn't be prouder! That doesn't mean I'll stop, it just means I have to reassess my goals so that I'm always improving. To those that say it's not possible, I say bullshit! It will hurt, it will take time, it will require dedication, sacrifice, discipline and willpower and there will be temptations. But I promise you, every goal you smash will be totally worth it. Never, ever, ever give up! ??? #transformation #bodytransformation #gym #training #asn #asnbondi #asnfuelled #asndomination #fitness #fitnessjourney #fitchick #fitnessmotivation #gym #dedication #strongnotskinny #fattofit #goals #weightloss #myweightlossjourney #muscles #asnbondi #asn #asnfuelled #asndomination #fitnessaddict #skinsa400 #proud #determined #personaltraining #summerbody #justdoit #nevergiveup #motivated #motivationmonday #motivationbyhayley

A photo posted by H A Y L E Y W E S T O B Y (@hayleywestoby) on