Näyttelijä kokeili kuppausta – ei todellakaan jäänyt huomaamatta

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuppaus on vanha kansanparannuskeino, jota on harjoitettu ympäri maailmaa jo satojen vuosien ajan tiedettävästi ainakin Kiinassa, Kreikassa ja Suomessa. Kuppauksessa käytetään kuppaussarvia tai imukuppeja, jotka imeytetään ihoon vetämään verta alipaineen avulla.

Nykyään moni urheilija vannoo tämän hoitomuodon nimeen. Otsikoissa on nähty muun muassa huippu-uimari Michael Phelps, jonka kehossa nähtiin kisojen aikaan pyöreitä mustelmia. Nyt 37-vuotias näyttelijätär Busy Philipps on käynyt myös kuppaushoidoissa ja saanut todella näyttävät jäljet hoitopöydältä kotiinviemisiksi.

Busy Philipps oli mennyt akupunktiohoitoon, mutta hän oli päättänyt toimipisteessä ollessaan kokeilla myös kuppausta. Philippsin julkaisemassa kuvassa nähdään yläselässä useampi mustelma, jotka jatkuvat naisen mukaan alaselkään saakka. Busy Philipps ei ole ainoa näyttelijätär, joka on kokeillut kuppausta vaan People-lehden mukaan myös Gwyneth Paltrow ja Jennifer Aniston käyvät välillä kuppauksessa.

Splash