Emoji-elokuva tekeillä – yllätysnimi kakkaemojin rooliin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä Patrick Stewart on tullut useimmille ihmisille tutuksi Star Trek – Uusi sukupolvi -sarjasta ja X-Men -elokuvista. Shakespeare-rooleissa teatterin lavalla uransa aloittamut mies on on jo vuosikymmenten ajan nauttinut kansainvälisestä arvostuksesta, ja vuonna 2010 hänet lyötiin ritariksi.

Patrick Stewart tulee olemaan mukana tulevassa The Emoji Movie -elokuvassa, eikä missä tahansa roolissa. Mies tulee nimittäin toimimaan kakkaa esittävän emojin ääninäyttelijänä. Asiasta tiedotettiin Sony Pictures -tuotantoyhtiön Twitter-tilillä.

The Emoji Movie -elokuvassa seurataan T.J. Millerin esittämää Gene-nimistä emojia. Toisin kuin lajitoverinsa, hän kykenee enemmän kuin vain yhteen ilmeeseen. Gene päätyy seikkailuun älypuhelinsovellusten mailmassa yhdessä James Cordeinin esittämän yläfemma-emojin ja Ilana Glazerin esittämän hakkeri Jailbreakin kanssa.