Hotelliasiakkaat vaativat: ”Ikkunasta ei saa näkyä Trumpin rakennuksia!”

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Yhdysvalloissa meneillään olevasta terveysepidemiasta, kun ihmiset ovat sairastuneet presidentinvaalien jälkeiseen masennukseen. Osa kansalaisista kokee suurta ahdistusta maansa poliittisen tilanteen takia. He pakenevat arkea ja pahaa oloa muun muassa lomille.

Valitettavasti osa lomailijoista ei pääse politiikkaa karkuun edes vapaa-ajalla. Nyt ihmiset ovat vaatineet käyttöönsä hotellihuoneita, joista ei näy Trumpin nimellä varustettuja rakennuksia. He eivät halua herätä aamulla, katsoa ikkunasta ulos ja nähdä ensimmäisenä inhokkinsa nimeä.

Travel+Leisuren mukaan Trumpin hotellien ja rakennusten sijainti on vaikuttanut lähistöllä olevien hotellien liiketoimintaan. Osa asiakkaista välttelee hotellivarauksia niistä majoitusliikkeistä, jotka sijaitsevat Trumpin nimellä varustettujen rakennusten läheisyydessä.

Hotellityöntekijät myöntävät, että ihmiset pyytävät usein huoneita, jonka näköalassa ei ole presidentin sukunimeä edes vilaukselta. Yhdysvalloissa on 24 Trump-tornia, joista 11 sijaitsee Manhattanilla. Lisäksi Trumpin rakennuksia löytyy kahdeksasta muusta maasta.