Kiinteistömaailma teki henkilökunnasta räppäreitä – mainosvideo tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainonnan ja markkinoinnin maailmassa kaikki on sallittua, ja puheenaiheeksi nouseminen on usein vain positiivinen asia. Ei välttämättä kuitenkaan aina. Nyt Kiinteistömaailma on noussut sosiaalisessa mediassa keskustelujen silmätikuksi, kun yhtiön uusi mainosvideo on juuri julkaistu YouTubessa.

YouTube

Mainosvideolla Kiinteistömaailma on tehnyt henkilökunnasta räppäreitä ja pannut heidät esittämään hiphop-sävyisen kappaleen Ollaan ykkösii. Esiintyjinä ei nähdä nuoremman polven räppäri-ikäisiä ja -tyylisiä tähtiä, vaan nuorekkaaksi puettuja keski-ikäisiä.

– Tervetuloa Kiinteistömaailmaan, mis mä hustlaan, välitän ja graindaan, mainoksessa riimitellään.

Kappaleen lyriikat ovat aiheuttaneet hieman ihmetystä.