Kim Kardashianin ryöstäjät pidätetty – miljoonasaalis pilkottu osiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian joutui lokakuussa Pariisissa koruryöstön uhriksi. Tekijät on saatu kiinni, mutta naisen omaisuus on todennäköisesti myyty eteenpäin pimeillä markkinoilla. Poliisi uskoo, että jalokivet on pilkottu pienempiin osiin tunnistamisen vaikeuttamiseksi.

Poliisi on pidättänyt Kim Kardashianin koruryöstöstä useita henkilöitä. Kaksi heistä, Aomar Ait Khedache ja Didier Dubreucq, ovat muuttaneet pian ryöstön jälkeen Belgian Antwerpiin. Kaupungissa on mahdollista kaupitella koruja ilman, että kukaan kyselisi niiden alkuperää. Ammattilaiset uskovatkin, että Kimin miljoonakorut on pantu pieniin osiin ja korukivet on erotettu jalometalleista.

Asiasta uutisoi Ranskan BFM TV. Ryöstön tehneet miehet eivät olleet ensikertalaisia, vaikka aiemmin niin epäiltiinkin.

Jotkut rikollisjengin jäsenistä olivat jo yli 70-vuotiaita. Kim Kardashianin kerrotaan olevan helpottunut tekijöiden jäätyä kiinni. Kardashianinen leiristä myös vaaditaan, että mahdolliset spekulaatiot sisäpiiriryöstöstä voi nyt lopettaa.

???

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on