Will & Grace -suosikkisarja tekee paluun!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilaisista kaveriporukoista on tehty runsaasti menestyssarjoja, kuten Frendit, Sinkkuelämää ja Seinfeld. Nyt yksi suosituimmista, Will & Grace, saa jatkoa uuden kymmenen jaksoa kestävän tuotantokauden verran.

Will & Gracen yhdeksännellä tuotantokaudella ovat mukana tutut näyttelijät, Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes ja Megan Mullaly. Suoratoistopalvelussa esitettävä kausi edustaa jatkossakin ehtaa newyorkilaista tilannekomediaa, josta ei puutu älykästä huumoria. Sarja kertoo menestyneen homoseksuaalin lakimiehen Will Trumanin ja hänen parhaan ystävänsä, sisustussuunnittelija Grace Adlerin elämästä.

Sarjan paluu on tuotantoryhmän mukaan ajankohtaisempi kuin koskaan aiemmin. He haluavat ravistella republikaanivetoisen Yhdysvaltain hallituksen asenteita ihmisten sosiaaliseen ja poliittiseen elämään liittyen. Huumorin keinoin on mahdollista ottaa kantaa vakaviinkin asioihin, ja yksi epäilemättä tähtäimeen joutuva henkilö on Yhdysvaltain uusi presidentti Donald Trump, CNN uutisoi. Will & Gracen uusimman tuotantokauden jaksojen esittäminen aloitetaan tänä vuonna.