Facebook Live -videolle järkyttävä käänne – alligaattori hyppäsi veneeseen!

Nettivideot Ohhoh! · Tim Isokivi

Tavanomaiset lomavideot kiinnostavat harvemmin muita kuin lomailijoiden läheisiä, jos heitäkään. Erään Yhdysvaltojen Floridassa lomailleen pariskunnan Facebook Live -video on kuitenkin noussut viraalihitiksi siinä tapahtuneen yllättävän käänteen vuoksi.

Missourissa lomailleen pariskunnan vene oli jäänyt jumiin mutaan rannan tuntumaan. Samalla kun venettä yritettiin saada irti mudasta, kuvasi Tylor Hindery Facebookiin live-videota lähellä oleilleesta alligaattorista.

Yhtäkkiä matelija päättikin hypätä veneeseen. Hindery kuvasi tilannetta koko ajan, ja Alligaattorin hyökkäyksestä syntynyt paniikki päätyi suorana Facebookiin. Mies kertoo Fox 13 -uutissivustolle veneen kapteenin säikytelleen otuksen lopulta veteen.

 

Gator* Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/948935For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Publié par Tylor Hindery sur mardi 17 janvier 2017