Poliisit jakoivat upean kuvan – tuhannet korpit lumisissa puissa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa päästiin ihastelemaan taannoin hämmäsyttävää näkyä, kun tuhannet korpit täyttivät paijallien puiston puut. Näyn ikuisti Facebookissa jaetuksi valokuvaksi rikostutkija Walker Berg.

Portlandin poliisiasemalta on suora näköyhteys läheiseen puistoon. Berg näki toimistonsa ikkunasta, kuinka tuhannet korpit olivat asettuneet istumaan lumisten puiden oksille. Linnut erottuivat talven valkaisemista puista mustina pisteinä.

Erityisen tapauksesta tekee se, että englannin kielessä korppiparvea kutsutaan nimellä murder, eli murha. Tällä kertaa rikostutkija siis ikuisti hieman toisenlaisesta murhan, kuin millaisia hän yleensä joutuu kuvaamaan.

 

Forensic Evidence Division Criminalist Walker Berg took this amazing photo from the 12th floor of the Justice Center. We…

Publié par Portland Police Bureau sur jeudi 12 janvier 2017