Miehellä 48-senttinen maailman suurin penis – seksin harrastaminen mahdotonta

Ohhoh! Terveys · Stara.fi

Uutisoimme kaksi vuotta sitten meksikolaismiehestä, jolla on maailman suurin sukuelin. Guinnessin ennätystenkirjaan sitä ei tosin saa, koska sukuelimille ei ole olemassa kategoriaa. Roberto Esquivel Cabreran mukaan hänen suuresta elimestään on aiheutunut runsaasti murheita, joihin ei näytä olevan apua saatavilla.

Syksyllä 2015 aikuisviihdejätti Vivid Entertainmentin johtaja, Steven Hirsch, lähestyi Cabreraa ja kertoi olevansa valmis maksamaan peniksen pienennyksen. Yhtiö lupasi maksaa operaation, vaikka mies ei suostuisikaan esiintymään sen tuotannoissa.

Sittemmin hyvä ajatus kuitenkin kariutui, sillä lääkäreiden mukaan jättimäistä penistä ei ole tällä hetkellä mahdollista pienentää.

Miehen jalkovälissä roikkuu siis käsivarren kokoinen elin, joka ulottuu levossa hänen polviinsa saakka. Varsinaisen peniksen osuudeksi on tutkittu noin 15 senttimetriä, mutta varsinaisen massan siihen ympärille tuo suuri määrä ihokudosta. Se tuottaa miehelle runsaasti ongelmia, sillä esimerkiksi seksin harrastaminen ja lasten saaminen ovat nykyisellään vain haaveita.

This man has the world's biggest penis… 😵😵🍆

Publié par The LAD Bible sur vendredi 20 janvier 2017