Nyt riittää kurveja! 19-vuotias Kylie Jenner loksautti leuat Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen 19-vuotias kuopus Kylie Jenner osaa säväyttää punaisella matolla ja tietää jo hyvin millaisilla asuvalinnoilla kamerat saadaan laulamaan. Kylie Jennerin asut eivät koskaan ole turvallisia valintoja. Nyt Kylie on julkaissut poikkeuksellisen näyttäviä kuvia Instagramissa.

Kylie nähdään viikoittain niukoissa asuissa julkkisjuhlissa ja muissa juhlisissa tapahtumissa, mutta nyt hän on julkaissut itsestään upeita kurvikkaita kuvia sosiaalisessa mediassa. Ensimmäisestä kuvasta on tullut heti suoranainen nettisensaatio, sillä siitä on tykätty yhdeksässä tunnissa lähes kaksi miljoonaa kertaa.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Feel Me?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

bestfran

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

last bathroom selfie of the year ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on