Vain elämää -kuvaukset alkavat huomenna – tässä nimekäs tähtikaarti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seitsemän huippuartistia aloittaa huomenna seuraavan Vain elämää -suosikkiohjelman kuvaukset. Tällä kertaa ohjelmasarjaa kuvataan tuotantokauden verran Espanjassa, jossa mukana ovat Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, Robin, Tiktakista tuttu Petra, Olli Lindholm ja Sunrise Avenue -yhtyeen keulahahmo Samu Haber.

Kuvauspaikkana toimii espanjanlainen linna, joten tunnelma on varmasti hieman toisenlainen kuin Hirvensalmen Satulinnassa. Miljöön vaihtamisesta huolimatta ohjelman konsepti tulee muuten olemaan sama kuin tähän saakka. Uuden tuotantokauden jaksot alkavat perjantaina 21. huhtikuuta Nelosella.

– Meillä on jälleen kerran ilo saada mukaan vahva nippu tähtiartisteja, joiden joukosta löytyy pitkän linjan kansansuosikkeja sekä tuoreempia tuttavuuksia monipuolisesti eri musiikkigenreistä. Vain elämää oli viime syksyn suurin kotimainen viihdeohjelma ja uskomme uuden kauden tarjoavan katsojillemme yhtä upeita elämyksiä, ohjelman vastaava tuottaja Meira Noronen sanoo.