Pikkupoika koukussa tuulettimiin – kotona jo yli 200 kappaletta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Reece Umbreit ihailee sydämensä kyllyydestä tuulettimia. Olipa kyseessä sitten pöytätuuletin, kattotuuletin tai suurikokoinen tuulimylly, on Reece haltioissaan pyörivästä liikkeestä ja tuulenvireestä.

TLC:n My Kid’s Obsession -jaksossa esitellään tuulettimiin mieltynyt lapsi, jonka kotona on yhteensä 200 tuuletinta. Hän erittelee ilmavirtaa tuottavat tuulettimet eri malleihin, ja tunnistaa lämmittävät tornituulettimet tai raikasta ilmaa tuottavat pöytätuulettimet. Hän rakastaa tuulettimien ääntä ja vertaa niitä linnunlauluun.

Vanhemmat ovat hieman ristiriitaisissa tunnelmissa poikansa addiktion kanssa. Reecen keräilyharrastus alkoi kolmevuotiaana ja perhe ajatteli harrastuksen olevan ohimenevää. Hän ihastui jo perheen ensimmäiseen tuulettimeen, joka kuitenkin jouduttiin heittämään pois sen mentyä rikki. Poika on edelleen kiinnostunut tuulettimista, kahdeksan vuoden keräilemisen jälkeen.