30-vuotias mies maskeerattiin 80-vuotiaaksi – isän reaktio vertaansa vailla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla ihmisillä voi olla omia tavoitteita, jotka ajattelee saavuttavansa tiettyyn ikään mennessä. Tämän vuoksi ikääntyminen voi välillä hirvittää ihmisiä. Nyt videolla nähdään eräs vanhenemista pelkäävä mies, joka vietti yhden päivän 50 vuotta vanhempana.

Videolla nähdään mies, joka täytti juuri 30 vuotta. Kaikki sanovat häntä aina paljon nuoremman näköiseksi, minkä vuoksi hän ei pidäkään siitä ajatuksesta, että hän alkaisi oikeasti näyttämään vanhemmalta. Nyt hän suostui kuitenkin kokeiluun, jossa hänet maskeerattiin yhden päivän ajaksi 80-vuotiaaksi.

Miestä jännitti eniten se miten hänen tyttöystävänsä tulisi muutokseen suhtautumaan. Pelko oli kuitenkin turha koska alkushokista selvittyään tyttöystävä oli sitä mieltä, että mies oli erittäin suloinen vanhus. Miehen isä oli kuitenkin eniten yllättynyt siitä, että pääsi näkemään oman poikansa 80-vuotiaana vanhuksena.