Kristin Cavallari julkaisi romanttisen lomakuvan – fanien läskikommentit yllättivät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla ihmisten ulkonäön kommentoiminen voi olla välillä todella julmaa. Kun Kristin Cavallari julkaisi iloisen yhteiskuvan hänestä ja miehestään Jay Cutlerista, miestä alettiin heti nimittelemään ja hänen vartalonsa kokoa ihmettelemään.

Kristin julkaisi Meksikossa otetun kuvan hänestä ja Jaysta. Kuvan yhteydessä nainen kiitti miestään ihanasta ja ikimuistoisesta syntymäpäivästä ja yllätysmatkasta. Naisen yllätykseksi fanit kiinnittivät kuitenkin huomionsa enimmäkseen miehen ulkonäköön ja kokoon. Kommentoijat kyselivät, että oliko mies syönyt toisen ihmisen ollessaan niin iso. Osa täykeistä faneista kuvaili miestä myös ylipainoisen naisen näköiseksi.

Kristin Cavallari iski nopeasti takaisin ja julkaisi miehestään toisen kuvan, jossa hän näyttää vaimon mielestä todella hyvältä. Kristin tokaisi kuvatekstissä: ”Koska Jay ilmeisesti näytti edellisessä kuvassa 140-kiloiselta lesbolta, tässä teille kuva, jossa hän näyttää todella hyvältä!”.